Актуелно
0
0
0
s2smodern

Председник странке Заједно за Србију и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић изјавио је на митингу "Један од пет милиона" у Краљеву да су локалне власти у том граду за ЛЕД сијалице платиле девет пута више него што је плаћено у Шапцу.

"У овом тренутку се код вас у Краљеву спроводи један велики тендер, ви ћете да замените 10.000 сијалица са ЛЕД расветом. Платићете 5 милиона евра за 10.000 ЛЕД сијалица", рекао је он и додао да је Шабац за 5.000 таквих сијалица пре две и по године платио 300.000 евра.

"То значи да ви Краљевчани плаћате девет пута више исте такве сијалице! Не знам од чега су ваше сијалице, али су прескупе. То је срамота", поручио је Зеленовић, док су окупљени бурно негодовали због разлике у цени сијалица.

„Док има наде да паметни и способни буду на одговорним местима, Србија може да постане пристојна земља и зато вас позивам да 13. априла дођете у Београд“, поручио је Небојша Зеленовић

 

 

Он је рекао да потпуно разуме што на протесту нема више људи, а присутнима је честитао рекавши рекао да су најхрабрији и позвао их да 13. априла дођу у Београд, иако ће, како је нагласио, бити тешко организовати било какав превоз, због притисака власти на превознике.

- То не треба да нас спречи, већ да нам да нову снагу, јер морамо да ослободимо Србију. Власт нећемо да побеђујемо на улици, јер у око 100 градова Србије шета пристојан свет који на тај начин изражава своје незадовољство, победићемо на изборима, али нећемо учествовати ни на једним унапред покраденим изборима, више нико неће учествовати на лажним изборима – поручио је Зеленовић.

Он је додао да они који шетају „шетају против лажних људи, лажних процеса, лажних диплома, лажних биографија“:

- На крају ово је једна антифејк револуција у којој ништа што је лажно неће проћи, и зато ћемо победити, јер овде људе више нико не може да превари. А победићемо тако што ћемо тражити да у Србији свако ради свој посао и да медији почну објективно да извештавају – сматра Зеленовић који је навео да очекује да 13. априла у Београд дође 100.000 људи.

Док, како је навео градоначелник Шапца, постоји нада, да овде може да се живи другачије, са конкретним плановима и програмима, са паметним, писменим и способним људима на најодговорнијим местима, Србија може да буде пристојна земља

- Док се људи плаше, добро је, то је знак да су још живи, али оног тренутка када умре нада, преостаје само да неко у Србији закључа врата и да ми своју државу колективно напустимо – казао је Зеленовић.

© 2013-2020 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |