Актуелно
0
0
0
s2smodern

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић позвао је присталице странке Заједно за Србију чији је лидер и присталице коалиционих партнера да посета председника Србије Александра Вучића том граду прође онако како то доликује цивилизованом европском граду. Александар Вучић је овај позив окарактерисао као – претњу!

 * * *

Небојша Зеленовић је, у саопштењу које је претходило Вучићевој посети Шапцу. позвао присталице да током дана буду мирни, достојанствени и уздржани, без излива негативне енергије. "У Шапцу сматрамо да се политика мора водити мирно и да свако има право да искаже свој став", рекао је. 

"Вођење политике мирним путем и цивилизованим средствима је једини начин да додјемо до нормалног живота, без обзира на то што се наши политички противници понашају потпуно супротно и што онемогућавају да Србија има нормалан политички живот", изјавио је Зеленовић. Додао је да сви грађани Шапца треба да  покажу како је могуће да се одговорно и пристојно понаша данас у Србији.

 

Вучићев одговор на овај позив градоначелника Шапца био је само њему својствен. На митингу одржаном у центру Шапца у склопу његове на неутврђен начин финансиране страначке кампање под називом “Будућност Србије”, Зеленовићев позив је оценио као – претњу!

Заједно за Србију ће се суздржати од даљег коментарисања ове чињенице. Сама по себи је и више него довољна да покаже стање панике у коме се диктатор Вучић и његов режим налазе.

Уместо тога, још једном ћемо позвати грађане Србије да се придруже грађанским протестима “1 од 5 милиона” који се одржавају у градовима широм Србије и наставе са слањем јасне, недвосмислене поруке диктаторском режиму: Почело је. Неће стати.

Видео: гостовање Небојше Зеленовића на ТВ Шабац, 14. фебруар 2019.

© 2013-2020 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |